Bandmedlemmer

Bandet består af en flok kompetente musikere… Når enkelte medlemmer engang imellem er forhindrede bruger vi de bedste afløsere, vi har, således vi ikke går på kompromis med hverken musik eller show.

Sheena Banfield

Vokal

Sheena er det naturlige centrum i Lady Eighty. Hun kan med sin energi og sit frække smil trække publikum og resten af bandet godt og grundigt rundt i manegen. Sheena er altid frisk på sjov og ballade på scenen, og hun forstår hvordan et fedt show skal fyres af. Hendes fantastiske stemme bringer dig tilbage til de nostalgiske 80’ere og hendes udstråling gør, at alle forlader koncerten i godt humør.

Er der mad der, hvor vi skal spille?

Mads Damgaard

Keyboard og kor

Mads er vel nok den sidste hippie tilbage i København. Når det er sagt, så kan han et eller andet med sit lille røde keyboard. Der bliver nørdet med at indstille de rigtige lyde, og Mads er ikke typen, der går på kompromis, når det omhandler lyd. Mads er en fornøjelse at følge på en scene, da han altid findes storsmilende, syngende, dansende og råbende bag det lille røde mirakel.

Har vi monitors med i dag?

Christian Gjedsig Grauslund

Guitar og kor

Christian er bandets hjerte og driftsikre drivkraft. Christian er bandets administrator og tekniker – og man skal vist også have mere end en diplomuddannelse som ingeniør for at kunne finde rundt i Christians effektpedaler. Uden Christian ville Lady Eighty stadig sidde i øvelokalet og klappe sig selv på ryggen. På scenen er Christian igangsætteren hos publikum og kittet, der får Lady Eightys musik til at sidde sammen. Aldrig bleg for en ekstra tand på rumklangen spiller Christian de soloer, der gør, at selv musikpolitiet på forreste række må overgive sig.

Skal vi ikke snart skåle?

Thomas Tønnesen

Bas og kor

Thomas er bandets cool fyr. Han spiller bas i mere end 100 sammenhænge, og med Thomas er der ingen slinger i valsen. Thomas er altid at finde storsmilende med et lille slips og en lækker hat på. Han lægger det solide groove i Lady Eighty og er ikke bleg for at smugle lidt slapbas ind hist og her.

Er der en, som lige gi’r en hånd med baskabinettet?

Jeppe Schaumburg Jensen

Trommer og backing track

Jeppe lever og ånder for musikken og har diverse chaufførjobs ude i byen for at kunne leve af at spille musik. Jeppe kommer fra Aalborg, og han er – som alle aalborgensere – altid frisk på en lille sludder på vej til jobs, og én ting er sikkert: Vi løber aldrig tør for emner at diskutere, når Jeppe sidder i tourbussen. Jeppe roder tit med sin elektroniske Rolandmaskine, som desværre kun har ét felt tilbage, der virker. Jeppe er en super fed trommeslager, og du kan være sikker på, at han fyrer den af, når han sætter sig bag sine røde trommer og bækkener.

Er der lift i fjerde takt i mellemspillet efter andet omkvæd i “Billy Boy”?

Pressebilleder

Pressefoto 1

Pressefoto 2

Pressefoto 3

Pressefoto 4

Pressefoto 5

Dokumenter

Pressetekst

Teknisk rider